God service och pricken över i

Ærø Hotel är, med 100 ljusa och inbjudande rum (varav flera är funktionshinderanpassade), restaurang med panoramautsikt, trevligt barområde, uppvärmd swimmingpool (före september) samt flera mångsidiga konferenslokaler, Ærøs största hotell.

På Ærø Hotel är det inte vår storlek som sätts i fokus, utan det är istället våra gäster och vår interna kodex ”Vi säger aldrig nej”.

All vår personal kommer varje dag till jobbet med inställningen ”Hur skulle jag själv vilja bli bemött som gäst”, vilket avspeglas i ett rent och trevligt hotell med vänlig, tillmötesgående och inte minst kompetent och hjälpsam personal som alla är stolta över det arbete de utför.

Vår personal ger alltid våra många gäster personligt bemötande och är alltid redo att ge råd och tips så att man som gäst upplever de intressantaste sevärdheterna medan man är på Ærø.

På Ærø Hotel vill vi alltid vara den hjälpande handen som bidrar till en perfekt vistelse. Oavsett om du vill få tips på vilka attraktioner som är intressantast, skicka upp en flaska champagne till rummet eller bara behöver en extra kudde – på Ærø Hotel ska man känna sig väntad och välkommen.